Creatief werkboek voor meer zelfliefde

Wij kunnen niet wachten… Vanaf 21 april 2020 is ons nieuwe werkboek via deze link te bestellen op bol.com. Wij zijn natuurlijk super benieuwd wat jij van het boek gaat vinden!

Ons creatieve werkboek voor meer zelfliefde ‘Hier ben ik’ helpt je af te rekenen met je innerlijke criticus. Gelukkig zijn begint bij zelfliefde. Maar van jezelf en je lichaam houden – met al je imperfecties – is moeilijk. Doordat je voortdurend geconfronteerd wordt met beelden van schijnbaar mooiere levens en lichamen, blijf je achter in onzekerheid en vol zelfkritiek. Met kleine, leuke opdrachten brengen wij je terug bij jezelf en jouw lichaam, in het hier en nu. Dat is de basis voor de liefde voor jezelf.

Gedurende 6 weken lang word je iedere dag verrast met een korte inspirerende opdracht, die helemaal om jou draait. De opdrachten duren max. 5-10 minuten en zijn daarmee goed in te plannen in jouw (drukke) leven. De opdrachten laten je met een vernieuwende positieve bril, naar jouzelf kijken. Je doet inzichten op over jezelf en leert hoe je bepaalde negatieve patronen kunt doorbreken.

Iedere week heeft een eigen thema. Dit merk je als lezeres niet heel bewust, gezien de opdrachten gevarieerd en afwisselend zijn. Laat je niet misleiden door een simpel ogende opdracht of vraag. Deze kan juist heel veel voor je opleveren!

0Weken0Dagen