Workshops

Op maat

Wil je een gezellige én inspirerende ochtend, middag of avond beleven voor een enthousiaste groep meiden of dames vanaf 4 personen?

Heb je zin in een high tea of borrel, maar wil je nét iets meer verdieping dan alleen gezellig samen zijn? Dan zijn de workshops van Gewichtige Gedachten zeker iets voor jou!

Gewichtige Gedachten biedt een uitgebreid aanbod van workshops met creatieve, originele en inspirerende opdrachten. Iedere workshop zorgt voor meer verbinding in de groep en inspireert op een verassende, positieve wijze tot een lichter, gezonder en mindful leven.

In samenwerking met  Tea Village (een hippe hotspot in Zwaanshals, Rotterdam) bieden wij diverse arrangementen aan, die uitermate geschikt zijn voor groepen vrouwen of vriendinnen vanaf 4 personen. Zoals een multiculturele of vegan high tea in combinatie met een passende workshop. Uiteraard houden we hierbij rekening met al jullie wensen en wordt de workshop afgestemd op de doelgroep en gelegenheid! Ook een workshop in combinatie met een paar hapjes of gewoon een theetje is mogelijk. Durf te vragen, we denken graag met je mee om er een geweldige dag van te maken! Staat jouw (droom)workshop niet in onze beschrijvingen of zoek je een workshop voor een speciale gelegenheid? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Basisworkshop

‘Gewichtige Gedachten’

Deze workshop is perfect voor iedere vrouw die wil kennismaken met de auteurs en opdrachten (methodiek) van het werkboek Gewichtige Gedachten. Laat je verassen en inspireren tot een lichter, gezond en mindful leven.
Bij deze workshop krijg je het werkboek cadeau!

Vrijgezellenfeest, moederdag
of babyshower?

‘Tea & Compassie’

Ben je op zoek naar een originele manier om een vrijgezellenfeest te starten of een babyshower te houden, dan is dit echt iets voor jou! In samenwerking met Tea Village  bieden we diverse arrangementen aan voor groepen, zoals de Happy Tea Bachelor of de Happy Tea Babyshower. Laat je verrassen door Lisa haar bakkunsten terwijl er inspirerende activiteiten worden gedaan, afgestemd op de gelegenheid en wensen van de groep. Compassie (houden van jezelf) staat centraal tijdens deze workshops, maar waar het ook draait om het groepsgevoel en de verbinding met de ander wordt hierdoor versterkt.  Dit maakt het een perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of babyshower!

Bedrijfsworkshops

‘Vind je kracht’

In deze workshop staan jouw kwaliteiten centraal. We gaan aan de slag met het identificeren van kwaliteiten van de deelnemers. Door te focussen op kwaliteiten en het uitbouwen hiervan, kan de ontwikkeling, motivatie en werkhouding van mensen positief worden beïnvloed.

‘Positief denken’

Tijdens deze training gaan we werken aan het ontwikkelen van compassie en een positieve mindset, ofwel een optimistische levenshouding.Het trainen en ontwikkelen van zelfcompassie zorgt onder andere voor een groter  verantwoordelijkheidsgevoel en geeft emotionele stabiliteit, onafhankelijk van de omstandigheden.

‘Doelen stellen’

Goalsetting ofwel het stellen van doelen, geeft richting, focus, energie en motivatie in ons leven.  Met name de focus op wat werkelijk belangrijk voor ons is, vergroot ons levensgeluk en optimaliseert het niveau van functioneren op verschillende levensgebieden. Deelnemers werken van een idee naar een doel, van een plan naar de realiteit.

Voor professionals

‘Gewichtige Gedachten toepassen’

Deze training is speciaal voor professionals die meer inzicht willen in de achtergrond van het boek ‘Voor een lichter, gezonder en mindful leven’.

Interesse? Mail vrijblijvend.